evlgreenblack.png
Emma von Linne,  Eskort Göteborg, Stockholm, Sverige, Fly me to you

Semesterresa

engelska.png

Jag älskar att resa och föredrar varma soliga resmål och pittoreska städer framför skidorter och hetsiga storstäder. Det vilar något fridfullt och romantiskt över sandstränder med palmer och mañana-tankesättet. Att nästan som ett nyförälskat par vandra hand i hand genom pittoreska gränder efter en spännande eller avkopplande dag.

 

Världen är vår playground och vi skapar minnen för livet! På med turisthatten och flippflopp och låt oss fly vardagsstressen och ägna oss åt varandra med sand mellan tårna. Att sitta och mysa med någon speciell tätt intill med en god drink i handen medan solen släcks i havet och känna att man har all tid i världen att bara njuta av varandra och tillvaron är en fröjd för sinnena. Nästa morgon väntar nya upplevelser!

Tips på resmål: Thailand, Dominikanska republiken, Nya Zeeland, Bora-Bora, Bali, Maldiverna, Kroatien, Köpenhamn, London, Rom, Aten, Barcelona, Venedig, Malaga, Kreta, Paris etc.

Berätta i din presentation vad du vill att vi ska uppleva tillsammans. Har du redan en resplan i tanken? Pris varierar på upplägg och antal dagar borta. Kommer vi spendera all tid ihop eller en del av tiden? Vi skräddarsyr resan efter dina önskemål. Dags att börja planera nu!

Om vi inte har träffat förut verifierar du dig först. Du hittar hur du gör det på sidan för bokningsrutiner.

Notera att pris är för min tid. Resa och hotell tillkommer.

Europa

3 dagar - 40 000 kr

5 dagar - 60 000 kr

7 dagar - 80 000 kr

Fråga för längre resor​

Övriga världen

3 dagar - 50 000 kr

5 dagar - 70 000 kr

7 dagar - 90 000 kr

Fråga för längre resor​

Regelbundna resor

Mina resglada vänner som älskar att resa i mitt sällskap har 5000 kr rabatt från resa 2.