evlgreenblack.png
  • Emma von Linné

Borta bra men hemma bäst


Detta året har jag rest hysteriskt mycket. Upptäckt nya platser, lärt mig mycket, fått nya erfarenheter. Det har varit roligt men även stressigt att aldrig vara hemma. Nu har jag dragit ner på resandet. Danmark har jag lagt på hyllan, eventuellt att jag gör enstaka gästbesök senare. Schweiz kommer jag garanterat återvända till snart!


Nu är jag hemma i Göteborg fram till 22/12. Sen åker jag och firar jul och nyår i Stockholm som vanligt sen hem till Göteborg igen ca 5/1. Är helt öppen för bokning även på julafton, mellandagar och nyår. Det tycker jag bara låter mysigt!


Ni som inte bor i Göteborg eller Stockholm reser jag gärna till efter bokning. Ett ännu trevligare alternativ är att vi reser bort tillsammans. Du, jag, varm havsbris i håret, god mat, vackra solnedgångar och bara ögonen för varandra. Precis som det ska vara!


Hoppas vi ses snart!

Puss845 views0 comments

Recent Posts

See All

Skåne