evlgreenblack.png
  • Emma von Linné

Marskatt


Emma von Linné eskort Göteborg, Stockholm, Sverige

Kyligt och jävligt väder. En härligt dejt och värma oss med varandra tycker jag skulle passa utomordentligt, visst håller du med! Jag är kvar i Göteborg till 3e april. 4-5 april finns jag i Stockholm sen blir jag borta drygt 3 veckor och kommer tillbaka lite mer brunbränd. Går bra att träffa mig i Göteborg eller att du bokar mig till den stad där du finns. Avstånd är aldrig ett problem med lite planering! =) Ser fram emot ditt samtal och vår kommande dejt! Puss

#Flymetoyou #EskortHelsingborg #EskortStenungsund #EskortTrollhättan #EskortVästerås #EskortEnköping #EskortGöteborg #EmmavonLinné #EskortUddevalla #EskortÖrebro #EskortEskilstuna #Emmaeskort #EskortHalmstad #GFE #Sällskapsdam #EskortJönköping

220 views0 comments

Recent Posts

See All

Skåne