evlgreenblack.png
  • Emma von Linné

Resa


Resesällskap Eskort, Travel Companion. Göteborg. World wide

Visst vore det härligt att resa iväg ihop! Ska vi börja planera för en resa redan nu i vinter eller till våren? En weekend i någon trevlig europeisk stad? En semesterresa till ett lite mer tropiskt klimat?

Det jag tycker bäst om med att resa tillsammans är att man hinner lära känna varandra på ett helt annat sätt än vad man hinner göra annars och att man skapar fina minnen tillsammans som man kommer ha med sig resten av livet.

Prislista resa

Jag har redan packat! Har du?

Puss

Emma

#Resa #Sällskapsdam #Emmaeskort #Tankar #Nyheter #EmmavonLinné #EskortGöteborg #EskortNorge #Bokning #EskortOslo #EskortSkåne #EskortÖrebro #EskortNorrköping #EskortMalmö #EskortStockholm

123 views0 comments

Recent Posts

See All

Skåne