evlgreenblack.png
  • Emma von Linné

Träffa eskort - som en vanlig dejt fast smidigare!


Jag är alltid uppspelt och lite pirrig inför en dejt. Tar en lång dusch eller ett bad och gör mig fin för dig. Fantiserar om vår träff. Kanske har vi setts förut och börjat lära känna varandra och jag vet redan hur trevligt vi kommer ha. Kanske är det första gången vi möts och jag har bara en röst att fantisera om. Kan bara säga att det är eggande!

Jag ser en eskortdejt som en helt vanlig dejt som man sett fram emot. Man gör sig fin och tar fram sina bästa sidor. Skillnaden är att man vet mer på förhand och behöver inte fundera över om man får ta på varandra eller inte. Oftast börjar en dejt med ett lite flirtigt samtal eller en middag. Har vi inte träffats innan är du förmodligen lite nervös inför vår träff. Det är helt i sin ordning - tänk så tråkigt det vore om du inte var det!

Puss

Emma

#Outcall #Sexdejt #GFE #Hyrendejt #FairSexTrade #Sällskapsdam #Incall #Emmaeskort #Bokning #EmmavonLinné #Tankar #EskortGöteborg #EskortSkåne #EskortÖrebro #EskortHalmstad #EskortJönköping #EskortStockholm #EskortMalmö

163 views0 comments

Recent Posts

See All

Skåne