evlgreenblack.png
  • Emma von Linné

Eskort Norrköping, Bråvalla festival


28/6 - 1/7 är det Bråvalla festival, dit ska jag!

Det blir ju självklart lite bökigt och svårplanerat men tänker ha med telefonen och försöka vara tillgänglig för bokning både i Norrköping och festivalcampingen.

För bokning i Norrköping behöver du boka absolut senast dagen innan då det kommer krävas viss planering för mig att ta mig till dig. Jag kommer duscha hos dig när jag kommer och innan jag åker tillbaka till festivalområdet.

Möjliga bokningar: 30 min, 60 min & 90 min.

Eskort Norrköping Bråvalla festival

Bor du på campingen så kan du ringa med kort varsel men ha överseende med att jag, liksom du, är på festival och inte kan göra mig i ordning på det sätt jag skulle vilja. Jag kommer med tanke på detta inte erbjuda OWO och analt på campingen.

Möjliga bokningar camping:

15 min festivalspecial samt 30 min!

Hoppas vi ses där!

Puss

Emma

#Bråvalla #Kalender #EskortNorrköping #Outcall #Nyheter #Emmaeskort #EmmavonLinné

51 views0 comments

Recent Posts

See All

Skåne