evlgreenblack.png
  • Emma von Linné

Hur gör jag för att boka träff?


Detta skriver jag förmodligen för ögon som inte behöver denna info. De som behöver den läser inte detta ändå... Men, jag kan ju ha fel!

-Hej! Kan vi ses?

-Kan vi knulla?

-Kan vi träffas nu?

-Jag vill träffas. Vad tar du för en timme?

Så låter det ofta på telefon, mail samt sms. Sms som jag dessutom, om man läser, inte svarar på. Jag skulle gissa på att över 95% som kontaktar mig inte läst igenom hemsidan ordentligt utan endast tittat på bilderna. Av dessa ca 95%, skulle väldigt många slippa höra av sig i onödan genom att ha läst på, vilket är ett av mina kriterier. Om inte kriterierna passar in på dig kommer jag tacka nej.

Om du ringer och frågar mig om priser, hur gammal jag är, vilken stad jag bor i, om jag gör incall, om jag erbjuder analt, om oralsex går bra utan kondom osv osv osv... så har du precis berättat för mig att du inte har läst hemsidan vilket är ett krav från min sida. Har du inte läst hemsidan kommer jag inte boka någon träff med dig. utan jag kommer be dig läsa den och återkomma. Att inte ha koll på ens de mest grundläggande sakerna tycker jag visar på brist av intresse. Om du inte "orkar" (många säger precis detta) ta reda på information själv utan pushar på att jag ska berätta allt detta som du kunde ha läst dig till själv, på telefon, sänder du inga positiva signaler och jag kommer tacka nej. Om du däremot tackar så mycket för att jag upplyser dig om var du hittar informationen du söker och återkommer och faktiskt är påläst har du genast kammat hem ett helt gäng pluspoäng.

Många jag nekar använder ett ovårdat språk eller är burdus. Jag är inte intresserad av att höra detaljer om vad du vill att vi ska göra eller vad du gillar. Om du läser min hemsida borde du förstå att samma klass på språket som jag använder gäller även för de jag väljer att träffa.

Jag träffar skandinaviska män. Vissa nationaliteter kan jag göra undantag för om allt känns bra. Andra nationaliteter gör jag inte undantag för även om du är världens trevligaste och det finns flera anledningar till detta. Andras och mina egna erfarenheter samt egna preferenser. Dessa anledningar är inget jag kommer be om ursäkt för, förklara närmare eller godta att bli kallad rasist för. Det sistnämnda tjänar du definitivt inga poäng på att kalla mig pga att jag nekar dig. I de många fall blir du egentligen nekad av andra orsaker men att säga att jag endast träffar skandinaviska män är oftast lättare.

Alltså lyckas inte dessa 95% boka träff. Här kommer en grundläggande lektion i hur du bokar träff.

  1. Läs igenom de olika flikarna på hemsidan.

  2. Respektera det som står.

  3. Kom ihåg viktiga saker så som pris, vilka tjänster som erbjuds, bokningsregler och anvisningar = var påläst!

  4. Ring.

  5. Var trevlig!

Inte så svårt va? Bra!

Nu känns det som jag skrivit en hel bok och hoppas ni inte uppfattar mig som gnällig men ibland måste man få utlopp för sina tankar.

Puss

Emma

#Sällskapsdam #eskortgöteborg #Incall #strapon #EmmavonLinné #Mail #Nyheter #eskortstockholm #Bokning #Analsex #Emmaeskort #Hyrendejt

49 views0 comments

Recent Posts

See All

Skåne