evlgreenblack.png

Vanliga Frågor

engelska.png

Vad tycker du om analsex?


​Jag tycker mycket om analsex. Du måste inte ha haft analsex innan, jag är inte rädd för att visa hur jag vill ha det. Jag kommer dock inte inleda analsex om du har problem att hålla ståndet. Har du problem att komma eller vill ha "marathon-sex" är analt inget som vi kommer ägna en hel dejt åt. Är du väldigt väldigt grov kan jag dock inte lova nånting men jag gillar en utmaning. ;) Här har du ett litet blogginlägg som jag skrivit om hur analsex funkar.
Tänk om du inte tänder på mig?


​Jag bryr mig inte om hur du ser ut, om du är lång eller kort, tjock eller smal, har ett fördelaktigt utseende eller inte. Det jag värderar är din insida samt att du är ren och fräsch. Sedan jag började som eskort har det inte hänt att jag varit tvungen att avbryta en träff, så chansen att vi kommer få det gott ihop är näst intill 100%-ig. Skulle det mot förmodan vara så att du eller jag inte vill genomföra träffen av någon anledning avbryter vi den inom 10 minuter och innan vi blivit intima med varandra.
Kan man förlänga en pågående träff?


​Jag vill att längden på träffen är bestämd innan jag kommer och betalas i början av träffen. Vill du att jag ska stanna längre under tiden vi träffas får du såklart gärna fråga, har jag tid och möjlighet förlänger vi träffen och du är då förberedd med kontanter för den tid du vill lägga till. Tider och priser finner du i Prislistan och det är de intervallerna som gäller.
Kan vi träffas ute eller i min bil?


I bil träffas jag inte alls. Varken med nya eller gamla vänner. Med gamla goda vänner kan jag tänka mig att träffas ute på diskret plats när vädret tillåter. En sexig picknick är aldrig fel!
Jag har kontaktat dig flera gånger. Varför svarar du inte?


Har vi inte träffats kommer jag inte svara på SMS. Jag svarar inte på korta opersonliga mail eller mail med ett ovårdat eller vulgärt språk. Detta gäller alla kontaktvägar. Jag svarar i telefon när jag kan. Är jag upptagen med annat kan jag inte svara, precis som för vem som helst. Ring igen senare. Alternativt har jag tackat nej vid ett tidigare tillfälle och känner igen ditt nr eller så ringer du alltid utanför mina telefontider. Skriver du exempelvis på mail/sms/kik... "Hej! Kan vi ses?" "Jag vill ligga med dig, när kan du?" *Hej* "Vad gör du ikväll?" ...kommer du inte få ett svar, alternativt ett svar med enbart min hemsideadress. Läs hemsidan ordentligt för att ha större chans att få ett positivt svar. All info för att få ett positivt svar finns här och du behöver inte ens leta.